Napravi

Ematic vam može pomoći da implementirate i pravilno podesite vaše nove alate.

Ciljevi

Osiguranje da su vaši novi alati i tim spremni za korištenje platforme

Pravilna migracija svih vaših podataka i sredstava

Integracija alata zbog konzistentnosti podataka

Otključavanje dodataka koji nisu dostupni na vašem trenutnom naplatnom planu

Potrebna mi je pomoć pri podešavanju tehnologija

Ematic Solutions je pomogao pri pokretanju proizvoda marketing tehnologije više od 5,000 puta i ništa nije važnije za vaš budući uspjeh od pravilnog podešavanja na samom početku. Male greške mogu imati dugotrajne posljedice i glavni su razlog zašto kupovina određene marketing tehnologije ne uspijeva.

Druga najvažnija stvar su brzina i vrijeme za vrijednovanje, a niko nije brži od Ematic-a. Treći dio su troškovi, a minimiziranje vašeg ulaganja u pokretanje nove marketing tehnologije je ključ za maksimiziranje dugoročnog povrata ulaganja. Bez obzira da li vam je potrebna pomoć sa samouslužnim proizvodom koji ne nudi podršku za implementaciju ili vam dobavljač ne može pružiti adekvatnu podršku ili su njihove naknade visoke, Ematic vam može pomoći.

Potrebna mi je pomoć u pronalaženju pravih tehnologija za moj biznis

Potrebna mi je pomoć da pređem na novu platformu

Troškovi zamjene su najveći problem u marketing tehnologiji. Prilikom migracije podataka mogu se desiti greške koje mogu imati ogrome posljedice - ponekad čak i pravne posljedice. Naši klijenti takođe ne žele da izgube svoje istorijske podatke, niti da prolaze kroz proces podešavanja svega iznova. Učenje o tome kako se koristi nova platforma oduzima puno vremena svima u vašem timu i može biti glavna prepreka za produktivnost.

Ematic Solutions je prvi u svijetu kada je u pitanju planiranje i nesmetano izvršavanje migracija i može vam pomoći da smanjite troškove.

Potrebna mi je pomoć u pronalaženju pravih tehnologija za moj biznis

Treba mi pomoć pri integraciji proizvoda

Kada radite direktno sa vašim provajderima na implementaciji tehnologija, oni su obično odlični sve dok ne dođe do integracije tehnologije sa ostatkom vaše grupe tehnologija. U većini slučajeva nećete dobiti više od nekih osnovnih smjernica i pomo'nih uputstava - ako se dogodi problem sa integracijom dvije tehnologije, oba provajdera će upirati prstom jedni na druge.

Ematic Solutions je posebno sposoban da vaša nova tehnologija bude pravilno povezana sa vašom kompletnom grupom tehnologija, jer mi iza toga i stojimo.

Potrebna mi je pomoć u pronalaženju pravih tehnologija za moj biznis

Potrebna mi je pomoć pri treniranju tima

Imate vašu novu tehnologiju, sve je podešeno i priključeno, i sad je vrijeme da počnete generisati ogroman rast i prihode. Postoji samo jedan problem: vaš tim ne zna kako da koristi novi proizvod, i opiru se promjeni jer ih je strah novog i nepoznatog.

Ematic Solutions pruža izašne količine treninga za bilo koji od naših glavnih proizvoda, i možemo pomoći da popunite praznine bilo gdje je vaš dobavljač zakazao.

Potrebna mi je pomoć u pronalaženju pravih tehnologija za moj biznis

Želim da dodam funkcionalnost svojoj postojećoj tehnologiji

Kad ste kupili novi "proizvod iz snova" sve je izgledalo kao čisti pogodak.... sve je bilo spremno za korištenje od početka. Tada su vaši treninzi završili i shvatili ste da korištenje novih fensi opcija nije ni približno jednostavno kao što je izgledalo na prvu. Klasičan slučaj je građenje Customer Journey-a, koji su izgledali *tako lako* sa svojim drag-n-drop interfejsom, ali ipak ta opcija vam stoji neiskorištena iako je plaćate.

Ematic Solutions vam može pomoći da aktivirate opcije i funkcionalnosti koje plaćate a ne koristite.

Potrebna mi je pomoć u pronalaženju pravih tehnologija za moj biznis