Popravi

Ematic vam može pomoći da popravite tehničke probleme i ostvarite vaše planove.

Ciljevi

Nabavite više resursa za podršku

Popravite vaše tehničke probleme

Saznajte šta je moguće

Angažujte posvećen tim da ostvarite svoje planove

Potrebno mi je više podrške od one koju nudi moj dobavljač

Bilo da ste frustrirani sa ustaljenim odgovirima "Tehničke podrške", ili vam vaš trenutni provajder jednostavno ne daja ono šta želite, Ematic Solutions Customer Success tim vam može pomoći da se vratite na pravi put.

Naša disciplina i posvećenost detaljima je bez premca, a naš riješenjima okrenut način razmišljanja pruža prave odgovore na vaše stvarne probleme.

Potrebna mi je pomoć u pronalaženju pravih tehnologija za moj biznis

Imam tehnički problem

Mnogim korisnicima marketing usluga nedostaju interni tehnički resursi da bi ispravno zadovoljili svoje potrebe, i ponekad vaš provajder jednostavno nije u mogućnosti da pomogne. Nerijetko se ovo dešava kad je problem između dva sistema - na primjer, ako pokušavate da integrišete jednu ili više tehnologija, ili ako pošaljete email a Gmail ga stavi u Spam folder.

Ematic Solutions ima jedinstvenu mogućnost da radi u vašem cijelom ekosistemu i riješava probleme koji drugi ne mogu.

Potrebna mi je pomoć u pronalaženju pravih tehnologija za moj biznis

Ne dobijam rezultate koje sam očekivao

Da li su vam prodali san, ali se osjećate kao da ste zapeli u noćnoj mori? Postoji mnogo razloga zašto marketing tehnologija koju ste izabrali nije ispunila vaša očekivanja, ali niste spremni za promjenu (ili ste obavezani ugovorom iz kojeg ne možete izaći), Ematic Solutions vam može pomoći da izvučete najbolje iz situacije.

Bilo da je to strategijski problem, trening problem, tehnički problem ili nešto sasvim drugo. Ematic vam može pomoći da shvatite problem i da se vratite na pravi put.

Potrebna mi je pomoć u pronalaženju pravih tehnologija za moj biznis

Mom timu nedostaje stručnost za korištenje naše tehnologije

Ponekad potraga za savršenom grupom tehnologija dovodi do situacije gdje je vaša tehnologija previše komplikovana za vaš tim. Ematic ima višestran pristup kojim može pomoći kompanijama u ovakvoj situaciji. Ponekad "neka bude jednostavno" strategija može učiniti razliku, ili to može biti samo dodatni trening ili učenje. Ponekad možemo jednostavno uskočiti i pomoći vam u korištenju tehnologija dok se vaš tim ne obuči dovoljno, a ponekad prava stvar je napravite neke izmjene u tehnologijama koje koristite.

Ematic Solutions može otkriti gdje se problem nalazi i pomoći vam da postepeno dođete gdje želite biti.

Potrebna mi je pomoć u pronalaženju pravih tehnologija za moj biznis

Nemam dovljno radne snage

U idealnom svijetu, tehnologija bi trebala biti dovoljno jednostavna za korištenje tako da nemate potrebu za angažovanje treće kompanije. Ako shvatite da vam nedostaju određene grupe vještina, ili da tehnologija koju koristite jednostavno zahtijeva više radne snage nego što ste očekivali, ili vas je zateklo upražnjeno mjesto u timu koje morate popuniti što prije.

Ematic Solutions ima stručnjake na svakom nivou koji dostupni i mogu vam pomoći *odmah*.

Potrebna mi je pomoć u pronalaženju pravih tehnologija za moj biznis