EMATIC VAM MOŽE POMOĆI DA IZABERETE MARKETINŠKE TEHNOLOGIJE PO NAJBOLJIM CIJENAMA I USLOVIMA

Ako ste u potrazi za novim marketinškim tehnologijama, pametan potez bi bio da kontaktirate sa Ematic Solutions-om. Bez posebne naknade, cijeli jedan tim će vam se pridružiti kao agent kupovine i pomoći vam da razmotrite najpogodnije opcije, ugovorite najbolje cijene, osiguraće da dobijete najbolje proizvode po najboljim cijenama svaki put. Naši timovi su lokalni i razumiju vaše potrebe, a radiće za vas kako bi osigurali da ostvarite očekivani ishod.

Ematic Solutions nije naročito naklonjen nijednoj tehnologiji i ne pokušava vam prodati nešto. Tu smo da vam pomognemo sa svakim aspektom kupovnog procesa, a ponekad je rješenje jednostavno u otklanjanju grešaka sa postojećim provajderom, bez kupovine novog proizvoda.  

Ukoliko biste direktno komunicirali sa provajderima, tada biste na raspolaganju jedino imali njihove agente prodaje. Njihov zadatak bi bio da vas ubijede kako je njihov proizvod najbolji i najvjerovatnije bi vam prodali proizvod po najvišoj mogućoj cijeni pod uslovima koji najviše njima odgovaraju. Prodavac vam nikada neće reći kako je njihov proizvod loš ili neodgovarajući za vaš biznis, naprotiv, ubijediće vas da je taj proizvod baš ono za čim ste u potrazi, često izvrćući samu istinu.

Nije li onda bolje imati nekoga na “vašoj strani” ko bi vam mogao dati iskrene i nepristrasne informacije? Zar ne biste željeli nekoga ko je vidio na hiljade ugovora i ko poznaje aktuelne tarife tržišta, ko može pregovarati u vaše ime i pomoći vam da ugovorite najpogodnije uslove? Ili još bolje, zar ne bi bilo odlično kada NE biste imali deset prodavaca koji vas stalno pozivaju, šalju iznova ponude i stvaraju vam pritisak vremenskim ograničenjem koji je zasnovan na njihovim, a ne vašim potrebama?

Ematic Solutions ima tim od preko 100 stručnjaka marketinških tehnologija, koji konstantno pretražuju tržište i čitav ekosistem koji sada uključuje preko 10,000 kompanija. Mi vam možemo dati pregled tržišta i pomoći da suzite izbor na nekoliko preporučenih proizvoda koji najviše odgovaraju vašim potrebama. Kada ste spremni, naši konsultanti za rast vam mogu pomoći da se javite provajderima za koje ste zainteresovani, te možete organizovati sastanke direktno sa njima, a onda suziti vaš izbor na nekoliko koji vam najviše odgovaraju. Ako se ispostavi da niste spremni ili da vam niti jedan provajder ne odgovara, ne brinite! Niste obavezni da platite, a ako želite, možete istražiti još opcija.

S druge strane, ako ste zainteresovani da kupite nešto, tada vam vjerovatno Ematic može najviše pomoći: naš tim ima uvid u preko hiljadu ugovora godišnje, poznajemo tarife tržišta i uslove ugovora. Možemo pregovarati u vašu korist, a ishod će biti da vi dobijete najbolji proizvod, za najbolju cijenu, i to svaki put kada kupujete preko Ematic-a. 

A možda najbolje od svega: nije nužno sve gotovo kada kupite proizvod! Ematic vam može pomoći sa svim implementacijama, migracijama, integracijama sa drugim marketinškim tehnologijama kao i sa kontinualnom podrškom – i to sve sa lokalnom i profesionalnom podrškom. To svakako nije sve, jer mi redovno vršimo pregledanje marketinških tehnologija i ponuda na tržištu, tražeći najnaprednija rješenja koja ćemo zasigurno prvi otkriti.

Paul Tenney

Founder

Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email

if you want to learn more about the trends