Vaš konsultant za
marketing i tehnologiju

Pomažemo kompanijama da izgrade i optimizuju
u potpunosti integrisan i isplativ digitalni ekosistem.

Imamo povjerenje brendova

Naše usluge

Nudimo sveobuhvatna marketinška i tehnološka rješenja kako bismo riješili sve vaše izazove sa kojima možete da se suočite pri pokretanju vašeg digitalnog rasta. Budite sigurni, mi vas pokrivamo.

Rast digitalnog marketinga

Displayed Image

Optimizacija pretraživanja - SEO

Povećajte veb saobraćaj uz sveobuhvatnu SEO optimizaciju - sadržaja, ali i tehničkog aspekta.

Saznajte više

Marketing Fondacija

Šta mi radimo

Transformiši i optimizuj svoj ROI ekosistem

Možemo sagledati sve aspekte vašeg digitalnog marketinga i optimizovati ga od samog početka. Bilo da je vaš cilj poboljšati performans ili pravilno iskoristiti vaš marketinški budžet, mi imamo tim lokalnih eksperata sa impresivnim tehničkim iskustvom koji su spremni da vam predstave rezultate.

Iskoristite tehnologiju maksimalno

Izbor pravilnih alatki je samo pola posla - mi vam nudimo trening, proaktivno nadgledanje i rješavanje problema kako bismo osigurali da koristite alatke na najbolji mogući način.

Proširite kapacitet vašeg tima sa našim uslugama podrške

Imate mnogo dobrih ideja, ali vam nedostaje radne snage? Naš tim vam stoji na raspolaganju da pomogne i omogući da vaše ideje postanu realnost.

Kako sve funkcioniše

Razgovarajmo o vašem biznisu

Zakažite poziv sa našim stručnjacima i podijelite svoje marketinške ciljeve, izazove, trenutne digitalne strategije i strukturu platformi koje koristite.

Pronađimo vaše odgovarajuće rješenje

Dopustite nam da identifikujemo i analiziramo vaše tehnologije, a mi ćemo vam predložiti efektivna rješenja savršeno skrojena da ispune vaše poslovne potrebe.

Kontinuirana podrška vašem uspjehu

Nudimo stalnu podršku i optimizaciju za uspostavljanje daljnjih poboljšanja, podešavanja i preporuka.

Naši partneri od povjerenja

Zašto izabrati Ematic?

Vodeća globalna tehnologija

Pomažemo vam da budete u toku s najnovijim globalnim martech rješenjima, tako što ćemo biti vaš predani agent za kupce - pružćemo vam najbolje procjene i prijedloge koji će koristiti vašem poslovanju.

Rešenja po mjeri

Fleksibilan pristup prema cijenama, platformama, pa čak i promjenama strategije kako bismo osigurali da imate najbolje iskustvo i izvršenje u svakoj fazi.

Lokalna podrška

Naši posvećeni digitalni stručnjaci pružaju inžinjersku podršku lokalnim kupcima kako bismo bili sigurni da sve teče glatko.

Šta naši klijenti i partneri kažu o nama

Dopustite nam da pronađemo pravo rješenje za vas